AKTUELLT

Ta hem HAVA

Skaldjurskasse

Blandade skaldjur efter säsong inkl hembakat bröd och aioli, 295 kr /person. Beställ senast kl 12 samma dag

Hummerkasse

Gratinerad hmmer, toast skagen, hembakat bröd och chokladtryffel, 250 kr/person. Beställ senast kl 12 samma dag

Räkkasse

200 g räkor, aioli, surdegsbröd och chokladtryffel, 195 kr/person. Beställ senast kl 12 samma dag

Helgkasse

Trerättersmeny förberedd av kockarna - du fixar det sista hemma. 295 kr/person. Beställ senast kl 15 på torsdagen

 

Aktuellt 

Lördag 28 april, 12 maj, 26 maj - Afternoon Tea

Kl 12.00-15.00 Nu dukar vi upp Salongerna på Hava och presenterar vårt eget Afternoon Tea! Träffas och umgås med familjen, vänner eller kollegor över en klassisk Afternoon Tea med nybakat bröd, scones och bakverk från Ylva i bageriet. Lemon curd, marmelader och uppvispat smör är givna tillbehör och Erik med köksteam presenterar överraskingar. Välj från vår specialskrivna temeny eller njut av champagne. För dig som vill prova på olika champagnesorter har vi ett champagnepaket för 150 kr. Se mer i Facebookeventet  Afternoon Tea på Hava kostar 220 kr/person och serveras utvalda lördagar. Begränsat antal platser. Välkomna!

Söndag 30 april - Valborg

Öppnar 12.00 Kom och fira Valborg på Hava! Vi serverar nybakat fika, Silltallrik 155 kr, Dagens tips 125 kr och dessutom hela Skafferiets meny hela. Välkomna!

Fredag 4 maj & lördag 5 maj - Ostrondagar

Då var det dags igen, Ostrondagar på Hava! 
Vi fyller isbadet i baren och öppnar ostronen ute i restaurangen. Köket har tagit in flera olika sorters ostron som vi serverar med olika tillbehör till bra priser. Boka in det i kalendern, för det är väl värt ett besök! SMAKA: Paket med 4 ostron, 1 av varje sort. 180 kr/270 kr med champagne DELA: Paket med 8 ostron, 2 av varje sort. 350 kr/525 med champagne

Lördag 5 maj - Lounge och Klänningar

11.30-15.30 Arnlunds Skrädderi visar sin vårkollektion i våra Salonger. Alla klänningar är unika och du är välkommen att prova och handla ur hela kollektionen.

Tisdag 8 maj - Lördag 12 maj - Sparrisvecka

I maj skördas sparrisen och på Hava hyllar vi den älskade delikatessen under en temavecka! 
Ett erbjudande med förrätt, varmrätt och dessert i sparrisens ära med utvalda viner till serveras tisdag till lördag i Salongerna.
Trerättersmeny: 495 kr
PS. Det ryktas om sparrisglass!

 

Övrigt

Festvåning

Dopkaffe, Affärslunch, Vinprovning, Ölprovning, Bröllopsmiddag, Födelsedagskalas, Begravningsfika, Julmarknad - Möjligheterna i våra Salonger är många! Kontakta oss gärna på info@hava-skafferisalonger.se eller 010 - 180 81 81

Konferenser 

Konferera i en unik och inspirerande miljö! Välkommen att boka våra Salonger för en hel- eller halvdagskonferens. Läs mer under "Konferens"

Konsten på väggarna

Konsten på HAVA byts ut löpande och är alltid till salu. Just nu har vi konst på väggarna signerad Rejoice Blodörn. Läs mer om Rejoice på https://rejoiceblodorn.com/ och kom gärna in och titta.

Kaffekurs

Vill ni inspireras och lära er mer om kaffe? Vad är egentligen kaffe? Vilken skillnad är det på ett kaffe från Etiopien och Brasilien? Under två timmar lärvi oss grunderna i kaffe. 
Nyfiken? Kontakta oss så bokar vi in er.

Håll utkik här på hemsidan eller på vår Facebook för fler kommande evenemang